top of page

ONLINE MARKETING BOOSTERS

VOOR LOKALE ONDERNEMERS

Een professionele online aanwezigheid is van groot belang. En nu vele fysieke winkels, restaurants en bedrijven de deuren noodgedwongen opnieuw moeten sluiten, geldt dit meer dan ooit.

Neem nu, je…

  • winkel moet sluiten, maar je bent vastberaden om je klanten te bedienen via je afhaal-formule.

  • wil zoveel mogelijk cadeaubonnen verkopen, om in de eindejaarsperiode het jaar 2020 toch zo mooi mogelijk af te sluiten.

  • wil je producten in de kijker plaatsen bij alle hulpsinten, nu Sinterklaas stilaan onze richting uitkomt.

Dat alles zal je online moeten communiceren. En dat kan een hele uitdaging zijn, als je hier zelf niet zo bedreven in bent.

Vandaar: om iedere ondernemer de mogelijkheid te bieden om een professioneel online voorkomen uit te bouwen, stellen we onze diensten graag open voor élke onderneming. Hoe groot of hoe klein die ook is.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat élke onderneming dit nu écht kan gebruiken.

Kortom, we brengen de kwaliteit die we leveren aan grote bedrijven, nu ook helemaal op maat van lokale ondernemingen.

ZO HELPEN WE JOU

VERKOOPSCAMPAGNES

Nu de sinterklaas- en eindejaarsperiode eraan komt, wil je je jaarcijfer toch nog zo hoog mogelijk krijgen, door nu die extra verkoopspush te geven. Het zal nu nog belangrijker zijn dan ooit om die push een online component te geven. We helpen je hierbij door een krachtige webpagina op te maken en/of een online (social media) campagne uit te voeren, specifiek gericht aan jouw doelgroep.

WEBSITE, JOUW ONLINE VISITEKAARTJE

Een degelijke en aantrekkelijke website vormt de kern in je online voorkomen. We maken een kwaliteitsvol 'online visitekaartje' of een uitgebreide bedrijfswebsite. Al dan niet inclusief een webshop om jouw online verkoop te stimuleren. Deze website zal zowel op desktop als mobiel prima ogen, zal de nodige basisoptimalisaties kennen met betrekking tot SEO en de nodige koppelingen hebben met Google Analytics. Goeie SEO zorgt ervoor dat je makkelijker gevonden wordt via Google. Dankzij Google Analytics brengen we het effect van onze acties in kaart. Zodat we die steeds kunnen verbeteren.

VINDBAARHEID VIA GOOGLE

Mensen die bewust naar een bepaalde dienst op zoek zijn, gaan dit via Google opzoeken. 90% van de zoekers gaat hierbij niet verder kijken dan de eerste resultatenpagina. 70% van de kliks gebeuren bovendien bij de eerste 5 resultaten. Daarom is het van groot belang om voor de relevante zoektermen zo hoog mogelijk te verschijnen. Dat kan aan de hand van Google Advertising & Google My Business. We zetten jouw account op, bepalen samen de zoektermen waarop je gevonden wil worden en maken wervende advertenties. Zodat mogelijke klanten jou gemakkelijk vinden.

WEBSHOP

Een (eenvoudige) webshop laat je toe om jouw producten nu ook online aan te bieden. Samen bepalen we welk type webshop het beste bij jouw doelen aansluit, gaande van een (tijdelijke) basis-webshop om deze periode goed door te komen tot een uitgebreide webshop die je nog lang wil gebruiken. Eenmaal dat bepaald is, gaan we aan de slag: we bouwen de webshop en promoten die bij jouw doelgroep. We bouwen webshops zowel voor "klik en afhaal"-toepassingen, als voor thuisleveringen.

SOCIALE MEDIA

Anno 2020 is een kwaliteitsvolle aanwezigheid op sociale media van immens belang. We maken van je bestaande profielen krachtige bedrijfspagina’s, die zowel inhoudelijk als vormelijk geoptimaliseerd zijn om mogelijke klanten optimaal te bereiken en enthousiasmeren voor jouw producten of diensten. Bovendien voorzien we een pakket templates om toekomstige postings op een consistente en kwaliteitsvolle manier uit te voeren.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Wanneer dit met kennis van zaken wordt ingezet, is het mogelijk om aan de hand van social media advertising met een beperkt budget een mooie impact te hebben op je naamsbekendheid en verkoop. Dat doen we aan de hand van doeltreffende advertenties gericht aan jouw doelgroep(en).

E-MAIL MARKETING

De meest directe (1-1) en meest gerichte communicatie richting je (potentiële) klanten gebeurt via krachtige e-mails. Hierbij is het van groot belang (a) om op legale manieren e-mailadressen te verzamelen van je (mogelijke) klanten (= conform de GDPR regelgeving), (b) hen relevante communicatie toe te sturen, die (c) hen op een aantrekkelijke en persoonlijke manier aanspreekt, zowel tekstueel als visueel.

COACHING

Wil je zelf de kneepjes van digitale marketing leren, eenmaal we de belangrijkste instellingen voor jou hebben gedaan? Neem contact op voor trainingen & coaching.

  • Algemene training sociale media

  • Klanten werven via LinkedIn

  • E-mail marketing: hoe pak je het aan?

  • SEO: zo scoor je hoog in Google

ANDERE DIENSTEN

Wil je aan de hand van een SMS actie jouw diensten onder de aandacht brengen? Wil je een flyer opmaken en rondsturen? We bieden jou graag de nodige ondersteuning!

VOORBEELDEN

ZO HIELPEN WE ANDERE ONDERNEMERS

Facebook Campagne Massagetherapeute
Instagram Pagina Kinesitherapie
Mailing Traiteur
Webshop op Facebook
Traiteurmenu
Mailing
Website
Landing page
QST photo.jpg

WIE BEN IK?

Ik ben Stijn Gysel, een enthousiaste digitale marketer. Na jaren gewerkt te hebben als digitale marketer voor onder meer The House of Marketing, de Quick-Step Floors wielerploeg, BNP Paribas en Energy Lab, heb ik in augustus de stap gezet naar het zelfstandige bestaan.

Als zelfstandige freelance digital marketer help ik bedrijven met hun digitale marketing uitdagingen, om er samen voor te zorgen dat ze hun verkoopsdoelen makkelijker kunnen behalen.

bottom of page